Jalan jalan Lagi

Assalamualaikum korangg !!
terasa sangat lah bosan so aku ambik masa yang dah 
banyak sangat terluang ni untuk hapdett belog usang aku ni
okayy semalam 16/1 aku, kakak dengan my momma
pergi teluk intan nak servis kereta ..
sambil-II tu sempat jugak kiteorang merayap kat teluk intan tu
yelah sambil menyelam minum air hewhew

lepas je dah settle semua kami terus gerak pergi giant
HAHA~~
waww tempat kerja lama aku tu..tapi giant teluk intan jeh la
adududu malu jugak tahu!sampai je sana aku pelik 
kenapalah orang asyik pandang aku semacam..ape lagi malu laa aku
bukan nak kata aku perasan ke hape tak tak tapi memang 
betul pandangan mata tu menuju kearah aku cewahhh!

tipu laa kalau aku tak malu kan..seriously aku memang tak
berapa suka kalau orang pandang sampai macam tu sekali
okayy aku tahu aku terlebih over semalam..hikks
tapi nak buat macam mana aku dah memang camni..
yang buat aku tambah rasa pelik skirt aku hehe..saja gatal nak 
pakai..sebelum ni tak pernah tau..sebab tu nampak macam 
kelakar sikit..maybe sebab tu kot yang membuatkan 
orang pandang aku semacam..hikks

tak kesah la orang nak kata apa..
yang penting aku tetap aku!..

okayy dah habis beli barang kami pergi kompleks menara condong
hahh jalan lah sampai lebam kat sana..parking kereta alamak
jauhnya,,tapi tak kesah la seronok sebab ada macam-II
jualan kat sana sempena chiniese new year agaknye.. 
dah macam pasar malam aku tengok..

nak tengok picture??
 

loadingg..




see! over gila kan..

wiff my mommy luv u!


my sys wiff my mommy !





Terima Kasih Sebab Sudi Baca

2 comments:

mira maisara said...

okeh la dressuo huda..xde la over sgt pon...

cadangan : lagi awsome kalau huda wat pop up comment..sng org nk komen nnti..cume cdgn je..
:D

NurulHuda said...

okayy thanks mira..nanti sy cube buat keyh..hee :)

Post a Comment