Rindu Rindu Rindu


Assalamualaikum w.b.t
hemm jawab dulu salam tu okay!
alamak rindu gila lah nak kerja balik kat 
aL IkhsaN sdn . bhd
whoaa banyak sangat kenangan kat situ walaupun sebulan
lebih aje keje kat situ..disebabkan kontrek dah abishh lah!
team alikhsan tjm korang memang terbaik lah!
rindu sangat sangat lah nak round kedai,ikat tali kasut
lari-II dekat stor,gelak-II sampai lebam dengan korang!
lagi lagi lagi ape yerr??
hah! yang paling best bila kasut baru sampai seronok betul
mesti nak try dulu haha.. dah jadi hobi baru la tu..

walaupun dah tak keje kat situ tapi selalu jugak menyemak dekat situ
hewhew tak kisah lah sebab akak aku pun keje kat situ
so tak ada siapa nak marah aku kan kan kan.. :P
good news!
jawatan kosong!!!!
alamakk tapi tapi aku tak layak laa pulak..sebab sebab
adik beradik tak digalakkan sangat..perghh yang ini memang
tak seronok dengar..nak buat macam mane sabar je lah..
haa jap aku nak tunjuk sikit picture aku masa keje kat alikhsan tu haa


loadingg...



haaa ni pkerje contoh! sempat lagi kannn


okayy sila muntahh wehee!!



rinduu wehh dari belakang syahir,ira
depan fizi,dede



model tak berbayarr..
aloh selenger betul :P


selamat datang!!
wiff k.sara :P


HAHA~ selenger betul!
alamak pendeknye aku!!


haaa ni dayah..teman bergosip..hewhew!


okayy senyumm!! haha :)

okayy cukup! sampai situ aje..kang ade yang muntah pulak nanti..hiwhiw

Rindu Rindu Rindu 
aL ikhsaN tjm :)

Terima Kasih Sebab Sudi Baca

1 comment:

cik wan said...

salam jemput join my 1st contest
http://cikwanbulat.blogspot.com/2012/05/contest-saya-cantik-bila-bertudung.html :)

Post a Comment